יום חמישי , 13 מרץ 2025
כתבות רצות
You are here: Home » נדל"ן » עיצוב קונדיטוריה – איך עושים את זה?

עיצוב קונדיטוריה – איך עושים את זה?

כולנו אוהבים לבקר בקונדיטוריה. זה כאילו שהגענו לבית החלומות שיש בו כל טוב והרבה מתיקות. נשאר רק לבחור ולשלם וקנינו לנו משהו שימתיק לנו את המשך היום. אבל זה לא סתם שאנחנו נכנסים לקונדיטוריה ורוצים לטעום את הכל, עיצוב קונדיטוריה היא תורה שלמה שנועדה ליצור חוויה שכזאת. בואו נסקור את הטכניקות שבהן משתמשים בכדי לעצב קונדיטוריה.

עיצוב קונדיטוריה –  איך עושים זאת?

עיצוב קונדיטוריה דורש ממעצב הקונדיטוריה להתרכז במספר אלמנטים חשובים:

  • מדפי תצוגהעיצוב קונדיטוריה הוא בראש הראשונה איך להציג את כל העוגות, העוגיות, הלחמים וכל שאר המוצרים בקונדיטוריה בצורה שתמשוך את הקונה אבל יחד עם זאת גם תשמור על הטריות של המוצרים. הרי מדובר באוכל בסופו של דבר.
  • מקרר תצוגה – מעצב פנים של קונדיטוריה חייב לחשוב כיצד הוא מכניס מקרר לקונדיטוריה שיהיה מקרר תצוגה שיציג את העוגות ומוצרי המאפה שדורשים קירור. מעצבי הקונדיטוריות קוראים למקרר שכזה מקרר כל טוב מכיוון שבהוא בדרך מציג את העוגות ודברי המאפה הכי טובים שיש בקונדיטוריה.
  • תאורה – התאורה היא גורם מאוד חשוב בכל חנות מסחר שמעוניינת למכור דברים ובמיוחד בקונדיטוריה. התאורה צריכה להיות כזאת שמציגה את המאפים והעוגות  בצורה מחמיאה. התאורה אינה צריכה להיות חזקה מדיי אבל תאורה מספיקה להציג את הסחורה בצורה טובה.
  • דלפק ראשי – דלפק ראשי צריך להיות רחב ומאפשר עמידה בתור בדרך לקופה. הוא צריך להיות רחב ובדרך כלל מעץ. הוא צריך לאפשר לאלו העומדים בתור להניח את המוצרים שבחרו ולחכות שתורם בקופה לשלם פשוט יגיע. חשוב שיהיה גם דלפק אחורי לאריזת סחורה בעיקר עוגות מוזמנות עם כיתובי ברכה שונים.

תוספות לעיצוב

תוספות חשובות כאשר עצבים חנויות כמו קונדיטוריה היא יצירת חוויה נעימה כפי שעושים בחנויות אחרות. חלון הראווה הוא צריך להיות כזה שמזמין מבחוץ, אפשר לעצב חלון ראווה בסגנון צרפתי שנחשבת כמולדת המאפים המתוקים ואז זה יוצר אשליה כאילו אתם נכנסים לקונדיטוריה קטנה בפריז וקונות עוגות לפני טיול על גדות נהר הסיין. רצפט פרקט וקירות עם צבעים נעימים הם תוספות עיצוב חשובות.

 

Comments are closed.